با یک کلیک اقلام خود را استعلام قیمت کنید.
مزایای چسب کاشی و سرامیک

مزایای چسب کاشی و سرامیک

آموزشی ,

مزایای چسب کاشی و سرامیک

چسب کاشی یک متریال به نسب جدید است، که در بند کردن مصالح ساختمانی مختلف و ایجاد اتصال و استحکام در کاشی کاری و سرامیک کاری مورد استفاده قرار می گیرد. چسب کاشی به علت مواد تشکیل دهنده آن مزایای فراوانی نسبت به ملات سنتی کاشی کاری دارد. این مصالح ساختمانی در کیسه هایی به صورت آماده به بازار عرضه می شود. اجرای چسب کاشی در ساختمان سازی روند ساده ای دارد، به این شکل که ملات آماده را با آب مخلوط کرده و  در درزهای خالی بین کاشی، سرامیک، سنگ و موزاییک را میریزیم.

ترکیبات چسب کاشی و سرامیک

چسب کاشی از ترکیب مواد شیمیایی و معدنی نظیر؛ سیمان پورتلند غیرآلی، ماسه ریز و افزودنی های چسبدار تهیه می شود. در تهیه چسب کاشی سعی شده موادی به کار گرفته شود که بالاترین قدرت چسبندگی را داشته باشد، تا حد ممکن سبک باشد و همچنین در نحوه اجرا و کاشی کاری کمترین انرژی و زمان را بگیرند.

مزایای چسب سرامیک و کاشی چه از نوع پودری و چه از نوع خمیری نسبت به روش سنتی  که قبلتر استفاده میشد شاید همچنان استفاده بشود باعث شد مورد استقبال فعالان صنعت ساختمان قرار بگیرد.

در این روش دیگر خبری از هزینه بالا، ضخامت زیاد، کثیف کاری و ریخت و پاش، مقاومت کمتر و … نیست و نیازنیست به تخریب زیر کار، افزایش سرعت نصب و بهره‌برداری، هزینه کمتر، چسبندگی بالا، انعطاف‌پذیری خوب، مقاومت در برابر نفوذپذیری و رطوبت، استفاده از فضای بیشتر ساختمان، استحکام در سال‌های بعد جایگزین معایب ذکر شده گردیده است.

همچنین وزن بسیار کم بابت سبک‌سازی کف و همچنین بدنه در هنگام نصب بر روی نما، قدرت الاستیته بیشتر در مقایسه با ملات ساده که باعث مقاومت بیشتر در برابر لرزش‌ها و ضربه‌های ناگهانی و فشار بالا می‌شود، تنوع در اجرا و محافظت از محیط زیست و … برخی از ویژگی‌های دیگر این ماده، جهت اتصال می باشد.

هر چند چسب کاشی دارای مزایای متعددی می باشد اما هنگام استفاده از آن باید نکاتی را مورد توجه قرار داد که رعایت آن‌ها باعث بالا رفتن کیفیت کار می‌شود.

نکات مورد توجه در استفاده از محصول

نخستین نکته دقت در انتخاب چسب سرامیک و کاشی مناسب برای فراهم کردن یک اتصال بادوام است که در این زمینه باید میزان چسب مورد نیاز برای مساحت مورد نظر، مرطوب بودن یا خشک بودن ناحیه و مواد محل نصب که ملات است یا دیوار خشک یا دال بتنی یا کاشی‌های قدیمی و … مورد بررسی قرار گیرد.

چسب کاشی بر اساس محل استفاده به چسب کاشی دیواری و چسب کاشی برای کف و بر اساس جنس به چسب انعطاف، چسب عایق آب و چسب کاشی حرارتی برای مکان‌هایی که در معرض گرمای زیاد هستند تقسیم می‌شود.

اصل بودن چسب سرامیک و کاشی  حتماً مد نظر باید قرار داد، در غیر این صورت موجب آسیب دیدگی کاشی می‌شود. توجه به علامت استاندارد در این خصوص فراموش نشود.

توصیه‌ها و نکات مهمی توسط شرکت تولید کننده، بر روی بسته‌بندی چسب‌های کاشی و سرامیک، درج شده است که حتماً باید به آن‌ها توجه شود.

قبل از شروع کاشی کاری،  باید دمای محیط را بررسی کنید. انجام کاشی کاری در هوای سرد و دمای پایین ممکن است باعث ایجاد مشکل شود. در این مورد استانداردهای موجود می‌تواند به شما کمک کند.

آماده سازی سطح زیر کار برای ایجاد پوشش بسیار حایز اهمیت است. این سطوح و سطوح دیوارها باید از مصالح قبلی مانند بتن و گرد و غبار پاک شده و بر روی کاشی و سرامیک‌های قبلی تراش ایجاد شود (عملیات تیشه کردن) تا کاشی و سرامیک جدید با استفاده از چسب کاشی هماهنگی بهتری با آن‌ها داشته باشد و مقاومت و میزان چسبندگی افزایش یابد.

نحوه نصب کاشی‌ها بسیار اهمیت دارد. کاشی‌هایی که با شانه مستقیم کار شوند در مقابل ضربات مقاوم هستند در حالی که کاشی‌های نصب شده با حرکات دایره‌ای شانه و لقمه گذاری در اثر ضربه می‌شکنند که این روش برای کاشی‌های بزرگ موجب حبس هوا بین لایه‌های چسب کاشی و ایجاد فضای خالی در زیر کاشی و نهایتاً ترک خوردن و شکستن آن می‌شود.

 


0 نظر


ثبت نظر جدید

کاربر گرامی، برای ثبت نظر ابتدا ورود نمایید     ورود / ثبت نام

پشتیبانی ما در واتس آپ
ارسال